Missionarissen van Steyl
Missiehuis St. Michaël
 

gegevensbescherming en disclaimer

Algemene Verordening Gegevensbescherming

AVG (algemene verordening bescherming persoonsgegevens) Dit privacybeleid is bedoeld om gebruikers van deze website te informeren over de aard, de omvang en het doel van de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens door de website-exploitant Missiehuis St. Michael, Sint Michaelstraat 7, NL 5935 BL Steyl (csm@steyl.eu, 0031-77-3261326) informeren.

De website operator neemt uw privacy zeer serieus en zal uw persoonsgegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wettelijke voorschriften  behandelen. Als er wijzigingen worden aangebracht in dit privacybeleid door de nieuwe technologieën en de voortdurende ontwikkeling van deze website, raden wij u aan de privacyverklaringen regelmatig opnieuw te lezen. Voor de definities van de termen (bijvoorbeeld persoonlijke gegevens of de verwerking van persoonsgegeven) vind u in Art. 4 DSGVO.

Er worden geen persoonlijke gegevens verwerkt

• Noch de aanbieder noch wij als beheerder van de site verzamelen persoonlijke gegevens.

• Er worden geen logbestanden gemaakt. We slaan uw IP-adres niet op.

• Wij gebruiken geen cookies.

• Op onze site staan geen formulieren waar u contactgegevens kunt achterlaten.

• We geven niet de mogelijkheid om opmerkingen of bijdragen van jullie op te slaan.

• We gebruiken geen analysetools, zoals Google Analytics. Wij analyseren uw surfgedrag of browser of iets dergelijks niet.

• We gebruiken geen plug-ins of hulpmiddelen voor sociale media.


Aansprakelijkheid voor de inhoud.

De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud.

Als serviceprovider zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze zijde volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Een aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Als we dergelijke schendingen vaststellen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.


Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan wij geen invloed hebben op de inhoud . Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gekoppelde pagina's zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Wanneer we ons bewust worden van overtredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.


copyright

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Bijdragen van derden zijn als zodanig gemarkeerd. De reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik.

De exploitanten van de pagina's nemen altijd de auteursrechten van anderen in acht of gebruiken zelf gemaakte en licentievrije werken.


NL: disclaimer Datenschutz und Disclaimer disclaimer