Steyler Missionare
Missionshaus St. Michael
 

Retraite “Stralend in vrijheid”

 

14 t/m 16 juni 2019

Retraite  “Stralend in vrijheid” 

Omdat het zo´n fijne plek is en we goede herinneringen hebben aan vorig jaar,  gaan we voor de 2e keer in retraite bij het op nog geen 1,5 uur rijden vanuit Apeldoorn.

Het is al heerlijk er gewoon te`Zijn` in het mooie, vriendelijke klooster. Daarnaast biedt de omgeving legio mogelijkheden voor ontspanning, verstilling en inspiratie. Zoals bijv. wandelen langs de Maas, of in de prachtige kloostertuinen, het Missiemuseum, de grote botanische tuin, of gewoon een bezoekje aan het terras op de hoek voor een lekker drankje. 

Het thema deze keer is “stralend in vrijheid” Jezelf zijn in volle glorie, je eigen kracht helemaal aannemen, niets hoeven te bewijzen. Dit doen we door Dru Yoga en Qigong, sacred dance, meditatie, klank en mantra zingen.

De retraite start op vrijdagmorgen 10.30 uur met koffie/thee tot zondagmiddag rond 15.00 uur.

We bieden in de ochtenden Dru yoga en Qigong aan en in de avond een programma dat bestaat uit meditatie, sacred dance en mantra zingen. De middagen zijn geheel vrij om de prachtige omgeving te verkennen of de stilte op te zoeken, wat op dat moment voor jou goed voelt.  Daarnaast  ben je natuurlijk ook vrij om het programma te volgen of niet.

Kosten voor deelname zijn € 275,- all-in. Er zijn 1 & 2 persoon kamers met eigen douche en toilet. Dit houdt in 2 overnachtingen, het weekendprogramma, 2 x ontbijt, 3x lunch, 2 x diner en koffie en thee bij de maaltijden. Uit ervaring weten we dat het eten heerlijk is en biologisch/vegetarisch.

contact:

Marion Gerritsen                  Website: www.yoga-on-the-go.nl

Marylin Nijhuis-Lis                Website: www.ikbencentrum.nlmidweek zazen meditatie

maandag 30 september t/m donderdag 3 oktober 2019

Mediteren in stilte met Jeroen Witkam


Mediteren in stilte met Br Jef Boeckmans

Zazen - retraite

15 of 17 t/m 20 oktober 2019


Zingen met hart en ziel

maandag 21 t/m donderdag 24-oktober 2019

Rub: bezinning

Wochenende zum Durchatmen

Herz-Jesu-Hügel Steyl

25. - 27. Oktober 2019

Auszeit fürs Leben


Yoga des Herzens

Wochenende "Yoga des Herzens"

8. - 19. Nov. 2019 (Fr. 18 Uhr - So. 13 Uhr)


DE: NewsView NewsView View News